Menyer
A la carte
Forretter / Starters
-
Pannestekte reker i chilli og hvitløk 205,-
Hvitvin, smør, persille og krydret med chipotle.
Panfried shrimps in chilli and garlic. White wine, butter, parsley and spiced chipotle. Allergener: Laktose, skalldyr, sulfit -
Hvitløksgratinerte krepsehaler 205,-
Gralic gratinated crawfishtales. Allergener: Laktose, skalldyr
-
Ørret tartar 205,-
Tartar av saltet fjellørret. Agurk i sennepslake, purreløkmajones, sitrusdressing med dill.
Tartar of salted mountain trout. Cucumbers in mustard brine, leek mayonnaise and citrus dressing with dill. Allergener: Gluten, egg, sennep -
Carpaccio 240,-
Rå indrefilet av norsk storfe med parmesan, pinjekjerner, ruccola og en kremet urtedressing.
Raw Norwegian tenderloin served with parmesan, ruccola salad and a herbal dresing. Allergener: Laktose, egg, sennep -
Avokado Carpaccio 165,-
Serveres med en hvitløks kremost, marinerte cherry tomater, kapers og ruccola.
Avocado Carpaccio served with at creamy garlic cheese, marinated cherry tomatoes, kapers and ruccola. Allergener: Laktose -
Hvitløksbaguett med aioli 95,-
Garlic baguett with aioli. Allergener: gluten, egg, sennep
-
Hjemmelaget surdeigsbrød med aioli 65,-
Homemade sourdough bread. Allergener: gluten
-
Rakfisk fra valdres (Fra 13.november) 195,-
Serveres med Røros rømme, egg, rødløk og lefse.
Rakfisk served with sourcream, egg, red onion and lefse. Allergener: laktose
Hovedretter / Main Course
-
Biff med bearnaise 475,-
Indrefilet av norsk storfe med hjemmelaget bearnaise saus. Serveres med sesongens grønnsaker, brokkoli, grillet mais og pommes frites
Norwegian tenderloin with bearnaise. Served with seasonal vegetables, local broccoli and french fries. Allergener: egg -
Pepper steak 475,-
Indrefilet av norsk storfe med hjemmelaget peppersaus. Serveres med sesongens grønnsaker, brokkoli, grillet mais og fløtegratinerte poteter.
Norwegian tenderloin with pepper sauce. Served with seasonal vegetables, local broccoli and creamed potatoes. Allergener: Laktose -
Jack Daniels Tennessee Steak 490,-
Indrefilet av norsk storfe med hjemmelaget whiskey saus. Serveres med bacon, grønnsaker, eplesalat og fløtegratinerte poteter.
Norwegian tenderloin with whiskey sauce. Served with seasonal vegetables, local broccoli and creamed potatoes. Allergener: Laktose -
Peppercorn steak 475,-
Indrefilet av norsk storfe dekket med et pepperlok. Serveres med en hvit pepperost saus, sesongens grønnsaker og potetmos.
Norwegian tenderloin with a pepper topping. Served with a white peppercheese sauce, seasonal vegetables and mashed potatoes. Allergener: Laktose -
Strip Loin 250 gr Norsk Ungfe 490,-
Serveres med sesongens grønnsaker, smørdampet asparges, grillet mais, valgfri saus og potet.
Norwegian Strip Loin served with seasonal vegetables, butter steamed asparagus, grilled corn and your choice of sauce and potaoes. Allergener: Laktose -
Entrecote 250gr Angus 595,-
Argentinsk Entrecote serveres med sesongens grønnsaker, smørdampet asparges, valgfri saus og potet.
Argentinian grainfed Entrecote served with seasonal vegetables, butter steamed aspargus and your choice of sauce and potaoes. Allergener: Laktose -
Grillspyd med tzatziki og chimmichurri 375,-
Norsk indrefilet grillet sammen med grønnsaker. Serveres med friterte båtpoteter og en blandet salat.
Barbecue skewer of Norwegian tenderloin with vegetables. Served with fried potato vedges and a mixed salad. Allergener: laktose -
Gnocchi med bakt paprika og kokoskrem saus 285,-
Serveres med en miks av sesongens grønnsaker og parmesan.
Gnocchi served with a sauce of baked paprika and coconut cream. Mix of seasonal vegetables and parmesan. Allergener: Gluten, laktose, soya -
Norsk Lammeskank 425,-
Langtidsbraisert lammeskank med potetmos, karameliserte gulerøtter, brokkolini og rødvinsaus.
Lambshank with mashed potatoes, caramalized carrots, broccolini and redwine sauce. Allergener: Laktose, sulfit -
Andeconfit 415,-
Serveres med amandine poteter, tørkede svisker og rødvinsaus. Puré av rødbeter og rødt eple og rødbeter i honning og hvitvinseddik.
Duck confit served with amandine potatoes, dried prunes and red wine sauce. Beetroot puré, red apple and beetroot glazed with honey and white wine vinegar. Allergener: sulfit -
Smørdampet kveite 425,-
Serveres med asparges, brokkolini, kremet fiskesaus med sitron, løkkompott og perlepoteter.
Butter steamed halibut Served with asparagus, broccolini, lemon sauce, onion compote and pearl potatoes. Allergener: Laktose, sulfit -
Tagliatelle med scampi, parmesan og basilikum pesto 355,-
Cherry tomat saus, spinat og asparges.
Tagliatelle with scampi. A cherry tomato sauce, spinach, asparagus, parmesan and basil pesto. Allergener: Gluten, skalldyr, sulfit -
Juletallerken (Fra 13.november) 420,-
Juleribbe serveres med kokte poteter, hjemmelaget medisterkake, julepølse, surkål og nyrørte tyttebær.
Norwegian pork belly "Ribbe" served with meatball, christmas sausage, sauerkraut and lingonberries. Allergener: Laktose -
Lutefisk (Fra 13.november) 545,-
Lutefisk av torsk fra Værøy servert med tradisjonelt tilbehør. Ertestuing, bacon, 3 typer sennep, smør, baconfett, brunost, sirup og kokte poteter og lefse.
Lutefish of cod served with traditionel sides. Pea stew, bacon, different types of mustard, butter, baconfat, brown cheese, syrup, potatoes and lefse. Allergener: gluten
Desserter
-
Kaffe Panna Cotta 195,-
Serveres med karamel krem, yoghurt og sjokoladeskum på topp.
Coffee Panna Cotta served with caramel cream, yoghurt and chocolate foam. Allergener: Laktose, sulfit -
Crème Brûlée 195,-
Servert med kanelis.
Crème Brûlée served with cinnamon ice cream. Allergener: Laktose, egg -
Sjokoladestein 195,-
Melkesjokolademousse med karamell. Serveres med bringebær sorbet.
Chocolate stone. Milk chocolate mousse with caramel. served with raspberry sorbet. Allergener: gluten, laktose, egg -
Grand dessert 220,-
Et utvalg av flere små desserter.
A selection of several small desserts. Allergener: melk, egg, hvetegluten, mandler og spor av nøtter -
Tilslørte bondepiker (Fra 13.november) 195,-
Tradisjonell norsk kremdessert. Epler, søt kavring og krem.
Traditional Norwegian cream dessert with apple, sweet crumbs and cream. Allergener: gluten, laktose, egg
Barnemeny
-
Blekkulf 135,-
Pølse og pommes.
Sausage and fries Alergener: Egg -
Hamburger og pommes 175,-
Smashburger med ost og dressing og pommes.
Smahed burger, cheese, dressing and fries. Alergener: Laktose -
Pizza med kokt skinke 195,-
Pizza med ham. Alergener: Gluten, laktose
-
Barnebiff 250,-
100 gr biff av norsk indrefilet med pommes, grønnsaker og bearnaise.
Steak for kids. 100 gr steak with bearnaise, vegetables and fries. Allergener: Egg
Selskapsmeny med norsk indrefilet
-
Ørret tartar
Tartar av saltet fjellørret. Agurk i sennepslake, purreløkmajones, sitrusdressing med dill.
Tartar of salted mountain trout. Cucumbers in mustard brine, leek mayonnaise and citrus dressing with dill. Allergener: Gluten, egg, sennep -
Peppercorn steak
Indrefilet av norsk storfe dekket med et pepperlok. Serveres med en hvit pepperost saus, sesongens grønnsaker og potetmos.
Norwegian tenderloin with a pepper topping. Served with a white peppercheese sauce, seasonal vegetables and mashed potatoes. Allergener: Laktose -
Sjokoladestein
Melkesjokolademousse med karamell. Serveres med bringebær sorbet.
Chocolate stone. Milk chocolate mousse with caramel. served with raspberry sorbet. Allergener: gluten, laktose, egg
kr 810,-
Må forhåndsbestilles
Minimum antall er 10 personer på selskapsmeny kjøtt fisk og vegetar.
Selskapsmeny med fisk
-
Ørret tartar
Tartar av saltet fjellørret. Agurk i sennepslake, purreløkmajones, sitrusdressing med dill.
Tartar of salted mountain trout. Cucumbers in mustard brine, leek mayonnaise and citrus dressing with dill. Allergener: Gluten, egg, sennep -
Smørdampet kveite
Serveres med asparges, brokkolini, kremet fiskesaus med sitron, løkkompott og perlepoteter.
Butter steamed halibut Served with asparagus, broccolini, lemon sauce, onion compote and pearl potatoes. Allergener: Laktose, sulfit -
Sjokoladestein
Melkesjokolademousse med karamell. Serveres med bringebær sorbet.
Chocolate stone. Milk chocolate mousse with caramel. served with raspberry sorbet. Allergener: gluten, laktose, egg
kr 750,-
Må forhåndsbestilles
Minimum antall er 10 personer på selskapsmeny kjøtt fisk og vegetar.
Selskapsmeny med vegetar
-
Avokado Carpaccio
Serveres med en hvitløks kremost, marinerte cherry tomater, kapers og ruccola.
Avocado Carpaccio served with at creamy garlic cheese, marinated cherry tomatoes, kapers and ruccola. Allergener: Laktose -
Gnocchi med bakt paprika og kokoskrem saus
Serveres med en miks av sesongens grønnsaker og parmesan.
Gnocchi served with a sauce of baked paprika and coconut cream. Mix of seasonal vegetables and parmesan. Allergener: Gluten, laktose, soya -
Sjokoladestein
Melkesjokolademousse med karamell. Serveres med bringebær sorbet.
Chocolate stone. Milk chocolate mousse with caramel. served with raspberry sorbet. Allergener: gluten, laktose, egg
kr 650,-
Må forhåndsbestilles
Minimum antall er 10 personer på selskapsmeny kjøtt fisk og vegetar.
Selskapsmeny med vegan
-
Avokado Carpaccio
Serveres med marinerte cherry tomater, kapers og ruccola.
Avocado Carpaccio served with marinated cherry tomatoes, kapers and ruccola. -
Gnocchi med bakt paprika og kokoskrem saus
Serveres med en miks av sesongens grønnsaker.
Gnocchi served with a sauce of baked paprika and coconut cream. Mix of seasonal vegetables. Allergener: Gluten, soya -
Sorbet med friske frukter og bær
Sorbet with fresh fruits and berries
kr 650,-
Må forhåndsbestilles
Minimum antall er 10 personer på selskapsmeny kjøtt fisk og vegetar.
Selskapsmeny med tradisjonell julemat
-
Rakfisk
Serveres med rømme, egg, rødløk og lefse.
Allergener: Laktose -
Juleribbe
Serveres med kokte poteter, hjemmelaget medisterkake, julepølse, surkål og nyrørte tyttebær fra vingnes.
Allergener: Laktose -
Tilslørte bondepiker
Tradisjonell norsk kremdessert. Epler, søt kavring og krem.
Allergener: Laktose
Tilgjengelig fra 13.november
kr 710,-
Julemenyen må forhåndsbestilles
Minimum antall er 10 personer