Stor a la carte meny med retter for kjøttelskere og retter fra havet.

Velkommen til Bryggerikjelleren

Med over 30-års erfaring er Bryggerikjelleren Lillehammers beste biffhus. Restauranten ligger i en gammel Bryggerikjeller fra 1855 hvor den da ble brukt til lagring av bryggeriets øltanker.  Restauranten består av tre saler og rommer 150 gjester med en stilfull bar i midten. Dette blir det perfekte møtepunktet for et bedre måltid med drikke i et voksent miljø. Det er lyddempet, intimt- og koselig i våre lokaler.

Vår vinkjeller er godt assortert med 150 forskjellige viner fra hele verden og vi tilbyr vinsmaking til grupper over 10 personer i vår vinbar.

På Bryggerikjelleren får du også servert den perfekte Gin Tonic. Med 35 typer Gin og 7 typer Tonics har vi det største utvalget på Lillehammer og vi smaksetter din Gin Tonic med aromatiske råvarer alt etter preferanse.

Åpningstider Bryggerikjelleren

Mandag – midlertidig stengt
Tirsdag – midlertidig stengt
Onsdag fra 18:00
Kjøkkenet er åpent til 22:00
Torsdag fra 18:00
Kjøkkenet er åpent til 22:00
Fredag fra 18:00
Kjøkkenet er åpent til 22:00
Lørdag fra 18:00 
Kjøkkenet er åpent til 22:00
Søndag – midlertidig stengt

Bordbestilling

Bestill bord på Bryggerikjelleren. Du mottar en e-post eller sms når reservasjonen er bekreftet.

Ønsker du å reservere bord til flere enn 10 personer, vennligst kontakt restauranten og vi hjelper deg. Skulle det ikke være ledig den dagen du ønsker bord, vennligst ta kontakt med oss på telefon og vi skal prøve så godt vi kan å hjelpe deg.