A la Carte meny
Forretter
-
Pannestekte reker i chilli og hvitløk 195,-
Hvitvin, smør, persille og krydret med chipotle.
Panfried shrimps in chilli and garlic. White wine, butter, parsley and spiced chipotle. Allergener: Laktose, skalldyr, sulfit -
Hvitløksgratinerte krepsehaler 195,-
Gralic gratinated crawfishtales. Allergener: Laktose, skalldyr
-
Carpaccio 210,-
Rå indfrefilet av norsk storfe med parmesan, pinjekjerner, ruccola og en kremet urtedressing.
Raw Norwegian tenderloin served with parmesan, ruccola salad and a herbal dresing. Allergener: Laktose, egg, sennep -
Kamskjell 210,-
Stekte kamskjell serveres med jordskokkpure, jordskokk chips, skalldyr saus og syrlig eple på toppen.
Scallopps served with jerusalem artichoke puré and chips, shellfish sauce, and sour apple on top. Allergener: Laktose, skalldyr, sulfit
Hovedretter
-
Juletallerken (fra torsdag 14.november) 405,-
Juleribbe Serveres med kokte poteter, medisterkake, julepølse, surkål og nyrørte tyttebær.
Norwegian pork belly "Ribbe" served with meatball, christmas sausage, sauerkraut and lingonberries. Allergener: melk -
Lutefisk (fra torsdag 14.november) 475,-
Lutefisk av torsk servert med tradisjonelt tilbehør. Ertestuing, bacon, 3 typer sennep, smør, baconfett, brunost, sirup og kokte poteter og lefse.
Lutefish of cod served with traditionel sides. Pea stew, bacon, different types of mustard, butter, baconfat, brown cheese, syrup, potatoes and lefse. Allergener: gluten, sennep. -
Biff med bearnaise 465,-
Indrefilet av norsk storfe med hjemmelaget bearnaise saus. Serveres med sesongens grønnsaker, lokal brokkoli fra Gillebo på Øyer, bifftomat og pommes frites
Norwegian tenderloin with bearnaise. Served with seasonal vegetables, local broccoli and french fries. Allergener: egg -
Pepper steak 465,-
Indrefilet av norsk storfe med hjemmelaget peppersaus. Serveres med sesongens grønnsaker, lokal brokkoli fra Gillebo på Øyer, bifftomat og fløtegratinerte poteter.
Norwegian tenderloin with pepper sauce. Served with seasonal vegetables, local broccoli and creamed potatoes. Allergener: Laktose -
Jack Daniels Tennessee Steak 480,-
Indrefilet av norsk storfe med hjemmelaget whiskey saus. Serveres med bacon, grønnsaker, eplesalat og fløtegratinerte poteter.
Norwegian tenderloin with whiskey sauce. Served with seasonal vegetables, local broccoli and creamed potatoes. Allergener: Laktose -
Peppercorn steak 465,-
Indrefilet av norsk storfe dekket med et pepperlok. Serveres med en hvit pepperost saus, sesongens grønnsaker og potetmos.
Norwegian tenderloin with a pepper topping. Served with a white peppercheese sauce, seasonal vegetables and mashed potatoes. Allergener: Laktose -
Entrecote 250gr Angus 585,-
Argentinsk Entrecote serveres med sesongens grønnsaker, grilla konge østers sopp, smørdampet asparges, både peppersaus og bernaise og pommes frites.
Argentinian grainfed Entrecote served with seasonal vegetables, grilled King Oyster-mushroom, butter steamed aspargus, both peppersauce and bearnaise and french fries. Allergener: Laktose, egg -
Bryggerikjellerens biffsnadder av norsk indrefilet 365,-
Norsk indrefilet grillet sammen med paprika, portebello sopp og squash. Serveres med friterte båtpoteter, brokkoli og bearnaise.
Stir fried Norwegian tenderloin with vegetables. Served with fried boat potatoes, broccoli and bearnaise. Allergener: Laktose, egg -
Smørdampet kveite 415,-
Serveres med asparges, brokkolini, kremet fiskesaus med sitron, løkkompott og perlepoteter.
Butter steamed halibut Served with asparagus, broccolini, lemon sauce, onion compote and pearl potatoes. Allergener: Laktose, sulfit -
Kantarell gnocchi (Vegetar) 275,-
Løk, parmesan, grønne erter, kantareller, fløtesaus med hvitvin og toppet med ruccola.
Onion, parmegiano, green peas, chanterelle, cream sauce with white wine and topped with ruccola. Allergener: Gluten, laktose, sulfit -
Lammeskank 415,-
Langtidsbraisert lammeskank med potetmos, karameliserte gulerøtter, brokkolini og rødvinsaus.
Lambshank with mashed potatoes, caramalized carrots, broccolini and redwine sauce. Allergener: Laktose, sulfit
Desserter
-
Tilslørte bondepiker 185,-
Tradisjonell norsk kremdessert. Epler, søt kavring og krem.
Traditional Norwegian cream dessert with apple, sweet crumbs and cream. Allergener: Laktose, gluten, egg -
Crème Brûlée 185,-
Servert med kanelis.
Crème Brûlée served with cinnamon ice cream. Allergener: Laktose, egg -
Sjokolade stein 185,-
Melkesjokolademousse med karamell. Serveres med bringebær sorbet.
Chocolate stone. Milk chocolate mousse with caramel. served with raspberry sorbet. Allergener: Gluten, laktose, egg -
Grand dessert 210,-
Et utvalg av flere små desserter
A selection of several small desserts. Allergener: Laktose, egg, hvetegluten, mandler og spor av nøtter
Barnemeny
-
Blekkulf 120,-
Pølse og pommes.
Sausage and fries Alergener: Egg -
Smashburger og pommes 150,-
80 gr smashed burger, ost, husets spesial saus og pommes.
80 gr smahed burger, cheese, special sauce and fries. Alergener: Laktose -
Pizza med kokt skinke 150,-
Pizza med ham. Alergener: Gluten, laktose
-
Barnebiff 165,-
100 gr biff med pommes, grønnsaker og bearnaise.
Steak for kids. 100 gr steak with bearnaise, vegetables and fries. Allergener: Egg