En unik matopplevelse fra gård til tallerken, hvor hver kveld er koreografert med smaker og inntrykk.

 Menyen starter hos bonden og foredles på vårt kjøkken til en stor opplevelsesmeny sammensatt i samarbeid med dyktige lokale matprodusenter, hovedsakelig fra Innlandet.  

Kun 20 sitteplasser pr kveld. 
En smaksmeny på 10 serveringer.

Åpent onsdag til lørdag

Hjelpe til med bordbestilling.

Bordbestilling for januar, februar og mars er nå åpen.

Det kan virke som det er mange fulle datoer på booking kalender,  men det skjer endringer hele tiden. Hvis du ikke finner en ledig dato send en mail til Kjetil@BBLillehammer.no så kan han hjelpe deg med å finne en alternativ dato.

Opplevelsesmeny i 11 serveringer

kr 1250,- pr person

Man må regne med ca 3,5 – 4 timer på hele måltidet.

Alle Gjester på ELV må kunne spise både fisk, ssjømat, kjøtt og meieriprodukter. Vi vil ikke kunne servere meny tilpasset vegeterianere eller veganere. Allergier som ikke er forhåndsmeldt kan heller ikke tilpasses.

Vinmeny

Vi har to Sommelierer som jobber hver kveld. De vil guide deg gjennom en stor drikkepakke, både med og uten alkohol, som komplementerer hver rett.  

Stor drikkepakke med alkohol kr 1190,-

Drikkepakke uten alkohol kr 550,-

Øl pakke kr 1050,-

Vi er lokalisert i tilknytning til Bryggerikjelleren på Lillehammer. Det er en egen inngang fra gaten 100 meter på oversiden av Bryggerikjelleren. Trykk på ringeklokken og opplevelsen begynner.