Velkommen til Bryggerikjelleren

Bryggerikjelleren har åpent alle helger i mai.

Med over 30-års erfaring er Bryggerikjelleren Lillehammers beste biffhus. Restauranten ligger i en gammel Bryggerikjeller fra 1855 hvor den da ble brukt til lagring av bryggeriets øltanker.  Restauranten består av tre saler og rommer 160 gjester med en stilfull bar i midten. Dette blir det perfekte møtepunktet for et bedre måltid med drikke i et voksent miljø. Det er lyddempet, intimt- og koselig i våre lokaler.

Vår vinkjeller er godt assortert med 150 forskjellige viner fra hele verden og vi tilbyr vinsmaking i vår vinbar hvor man kan smake opp til 20 ulike typer vin på glass. På Bryggerikjelleren får du også servert den perfekte Gin Tonic. Med 35 typer Gin og flere Tonics har vi det største utvalget på Lillehammer og vi smaksetter din Gin Tonic med aromatiske råvarer alt etter preferanse.

ÅPNINGSTIDER BRYGGERIKJELLEREN MAI 2020

Alle dager er det åpent fra 18:00 – 23:30

Vi tar forbehold om at endringer kan komme.

Fredag 15.mai
Lørdag 16.mai
Søndag 17.mai STENGT

Fredag 22.mai
Lørdag 23.mai

Torsdag 28.mai
Fredag 29.mai
Lørdag 30.mai

Menyer

Vi serverer variert og velsmakende mat med sesongenes beste råvarer.

Bordbestilling

Bestill bord på Bryggerikjelleren.  Du mottar en e-post eller sms når reservasjonen er bekreftet.

Ønsker du å reservere bord til flere enn 8 personer, vennligst kontakt restauranten og vi hjelper deg. Skulle det ikke være ledig den dagen du ønsker bord, vennligst ta kontakt med oss på telefon og vi skal prøve så godt vi kan å hjelpe deg.

Siste nytt

Hold deg oppdatert på hva som skjer hos oss. Lik og følg oss på Facebook.

Fadderuken 2019 begynner denne uken. Unngå lange køer. Vi selger VIP kort på ettermiddagen tirsdag og onsdag.
Fadderuken 2019 begynner denne uken. Unngå lange køer. Vi selger VIP kort på ettermiddagen tirsdag og onsdag.
Her er programmet for nattbaren i juli. I tilleg til vår resident DJ Cosmic Dawn så får vi 6.juli besøk av John Moss. Lørdagen etter kommer Reidar Buskenes. Book bord i restauranten eller salong i nattbaren. Kjetil@BBLillehammer.no #1847Brenneriet
Her er programmet for nattbaren i juli. I tilleg til vår resident DJ Cosmic Dawn så får vi 6.juli besøk av John Moss. Lørdagen etter kommer Reidar Buskenes. Book bord i restauranten eller salong