Velkommen til 1847 Brenneriet.

Vi holder stengt fremover. Ser frem til å se dere igjen når tiden er inne for det.

 

Sosialt og uhøytidelig.

Lokalene på Brenneriet er flott utsmykket med ett lekent interiør som passer enhver anledning. Det er både restaurant og nattbar.  Vi serverer Italiensk steinovnspizza i både røde og hvite varianter i tillegg til en smak av Bryggerikjelleren.

1847 Brenneriet er uhøytidelig og lett tilgjengelig- for alle. Kom og smak på en av våre cocktailer i en av våre 3 barer eller bare sitt og nyt den flotte atmosfæren.

Hver torsdag og  lørdag blir også 1847 Brenneriet nattbar med DJ og byens største dansegulv gjemt helt innerst i lokalet.

ÅPNINGSTIDER på 1847 BRENNERIET

Midlertidig Stengt

Resident DJ Cosmic Dawn spiller hver kveld.
20 års aldersgrense.

Hva skjer?

Bordbestilling

Bestill bord på 1847 Brenneriet.  Du mottar en e-post eller sms når reservasjonen er bekreftet.

Ønsker du å reservere bord til flere enn 8 personer, vennligst kontakt restauranten og vi hjelper deg. Skulle det ikke være ledig den dagen du ønsker bord, vennligst ta kontakt med oss på telefon og vi skal prøve så godt vi kan å hjelpe deg.

Siste nytt

Hold deg oppdatert på hva som skjer hos oss. Lik og følg oss på Facebook.

Fadderuken 2019 begynner denne uken. Unngå lange køer. Vi selger VIP kort på ettermiddagen tirsdag og onsdag.
Fadderuken 2019 begynner denne uken. Unngå lange køer. Vi selger VIP kort på ettermiddagen tirsdag og onsdag.
Her er programmet for nattbaren i juli. I tilleg til vår resident DJ Cosmic Dawn så får vi 6.juli besøk av John Moss. Lørdagen etter kommer Reidar Buskenes. Book bord i restauranten eller salong i nattbaren. Kjetil@BBLillehammer.no #1847Brenneriet
Her er programmet for nattbaren i juli. I tilleg til vår resident DJ Cosmic Dawn så får vi 6.juli besøk av John Moss. Lørdagen etter kommer Reidar Buskenes. Book bord i restauranten eller salong