Velkommen til Bryggerikjelleren

Med over 30-års erfaring er Bryggerikjelleren Lillehammers beste biffhus. Restauranten ligger i en gammel Bryggerikjeller fra 1855 hvor den da ble brukt til lagring av bryggeriets øltanker.  Restauranten består av tre saler og rommer 160 gjester med en stilfull bar i midten. Dette blir det perfekte møtepunktet for et bedre måltid med drikke i et voksent miljø. Det er lyddempet, intimt- og koselig i våre lokaler.

Vår vinkjeller er godt assortert med 150 forskjellige viner fra hele verden og vi tilbyr vinsmaking i vår vinbar hvor man kan smake opp til 20 ulike typer vin på glass. På Bryggerikjelleren får du også servert den perfekte Gin Tonic. Med 35 typer Gin og flere Tonics har vi det største utvalget på Lillehammer og vi smaksetter din Gin Tonic med aromatiske råvarer alt etter preferanse.

ÅPNINGSTIDER BRYGGERIKJELLEREN

Mandag 18:00 – 00:00
Tirsdag 18:00 – 00:00
Onsdag 18:00 – 00:00
Torsdag 18:00 – 00:00
Fredag 18:00 – 00:00
Lørdag 18:00 – 00:00
Søndag 15:00 – 22:00

Kjøkkenet er åpent hver kveld til kl 23:00.

Bordbestilling

Sist nytt

Menyer

Vi serverer variert og velsmakende mat med sesongenes beste råvarer.

Bordbestilling

Bestill bord på Bryggerikjelleren.  Du mottar en e-post eller sms når reservasjonen er bekreftet.

Ønsker du å reservere bord til flere enn 8 personer, vennligst kontakt restauranten og vi hjelper deg. Skulle det ikke være ledig den dagen du ønsker bord, vennligst ta kontakt med oss på telefon og vi skal prøve så godt vi kan å hjelpe deg.

Siste nytt

Hold deg oppdatert på hva som skjer hos oss. Lik og følg oss på Facebook.

Ta det på sparket. Ny meny med rimelig og raske retter på 1847 Brenneriet. Onsdag - lørdag fra kl 18:00.
Ta det på sparket. Ny meny med rimelig og raske
Fra ikveld er det ny høstmeny på Bryggerikjelleren. Vårt utvalg av gode biffretter står selvfølgelig fortsatt øverst, men det er flere nye retter som blant annet Argentinske villreker, gratinert sjøkreps, Lammecarre og skalldyrssuppe. I neste uke tar vi et skritt videre og begynner med tørrhengt Entrecôte fra norsk storfe. Book bord på www.BBLillehammer.no
Fra ikveld er det ny høstmeny på
Denne helgen på 1847 Brenneriet. Victoria Sørlie Folkedal på violin sammen med DJ Ignotus fra kl 22:00. Åpent kjøkken til kl 23:00 og åpen nattbar til 03:00.
Denne helgen på 1847 Brenneriet. Victoria